Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Leverede boligprojekter

Leverede Boligprojekter på Las Colinas

Las Colinas Golf & Country Club har bygget 6 boligområder i alt, bestående 137 forskellige typer af ejendomme.

Boligernes design fokuserer på respekt for det naturlige miljø, kvalitet, privatlivets fred og udsigt over golfbanen eller landskabet, som er rigt på middelhavsskov. Der er en bred vifte af boligtyper: individuelle villaer, dobbelthuse og lejligheder. I alle tilfælde, fører værelserne ud til terrasser og verandaer for optimere lys og rum.

Tipuana - Fase 1

Den første fase af Tipuana boligområdet blev afsluttet i 2010 og består af 24 lejligheder med henholdsvis to og tre værelser, med store terrasser eller haver i lejlighederne i stueplan. Det har udsigt ud mod kysten og middelhavsskov, samt fælles grønne områder og swimmingpool.

Encina

Udover 48 lejligheder med henholdsvis to og tre værelser, inkluderer Encina boligområdet en række Perdiz dobbelthuse, som blev varmt modtaget kunderne. Efter succesen med den indledende salgsfase (18 Perdiz villaer blev leveret i 2010), startede byggeriet af 8 yderligere, som blev solgt med det samme og afleveret til ejerne i løbet af sommeren 2012.

Encina har flere fælles områder med 2 swimmingpools og store grønne arealer.

Palmito

Beliggende i det centrale område af Las Colinas med storslået udsigt over golfbanen og ud til skovene, er dette et af de mest eksklusive boligområder og omfatter kun 6 villaer. De deler et grønt fællesområde og swimmingpool.

Pardela villaerne fra den første salgsfase er de største. De dækker hver et eksternt bruttoareal på 265m2 og har fem soveværelser fordelt på to etager. Villaerne har også store stuer og verandaer, to parkeringspladser, og mange har en privat swimmingpool.

Jacaranda

Boligerne på Jacaranda boligområdet blev leveret i slutningen af 2010. Boliområdet består af i alt 14 villaer – 10 Abejaruco dobbelthuse og 4 Malvasia villaer.
Malvasia villaerne har fire soveværelser, store terrasser og to parkeringspladser. De dækker hver et eksternt bruttoareal på omkring 190m2, fordelt over to etager, og har en privat have, der dækker et areal på op til 1,000m2, med en valgfri swimmingpool.

Roble

Roble boligområdet består af 12 Abejaruco dobbelthuse med grønt fællesområde og swimmpool. De fleste vender mod golfbanen. Boligerne har tre soveværelser, flere terrasser og verandaer, en privat have der dækker et areal på op til 500m2 og to parkeringspladser. Det omtrentlige areal af boligerne er på 135m2. Roble boligområdet blev leveret i slutningen af 2010.

Enebro

Enebro boligområdet består af 11 villaer, hvoraf de 9 boliger er opført. Her er solgt boligtyperne “Mirlo”, “Abubilla” og “Milano”. Boligerne er smukt beliggende med udsigt til hul nr. 2 og hul nr. 8 på golfbanen. Flere af husene har også udsigt til Middelhavet. Husene er bygget i meget høj standard med mange fine finesser. Alle villaer har individuel swimmingpool.

Tipuana Villas

Tipuana villa boligområdet består af 12 villaer og er belliggende ved siden af Tipuana lejlighederne i den vestlige ende af resortet. Villaerne er en flot udsigt til Middelhavet og pinje skoven .