Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Faciliteter

Fejr begivenheder på Las Colinas

Med en priviligeret placering syd for Alicante, meget tæt på kysten og særdeles godt forbundet med vej, togbane og fly, er Las Colinas Golf & Country Club bygget op omkring en af de 100 bedste golfbaner i Europe. Det væld af sports- og fritidsaktiviteter, kvalitets faciliteter og skønheden i de naturlige omgivelser gør Las Colinas til det perfekte sted at fejre alle slags begivenheder, der spænder fra firmaarrangementer til familie- eller gruppe sammenkomster.

Det er det ideelle sted at afholde konferencer, produktpræsentationer eller uddannelseskurser, samt at fejre jubilæer, golfturneringer og børnefester, da det er specielt designet til at nyde og dele uforglemmelige oplevelser. For arrangementer over flere dage, tilbyder Las Colinas Residences eksklusiv indkvartering i 2, 3 eller 4 værelses lejligheder eller villaer.

Las Colinas Faciliteter

 

L'ORANGERIE Las ColinasBeliggende i smukke omgivelser, i hjertet af en citron og appelsin lund, er L’ORANGERIE et ekstraordinær sted, der vil gøre enhver begivenhed, der spænder fra virksomhedernes aktiviteter til sammenkomster med familie eller venner, til en unik lejlighed.

Det har to konference- eller festlokaler. Det skiller sig ud med sit privatliv, naturlige lys, smukke naturlige omgivelser, store vinduer, multifunktionelle mødelokaler, moderne indretning og teknologiske faciliteter.

Det er det ideelle sted at være vært for arbejdsmøder, gruppedynamik, konferencer, produktpræsentationer og alle slags firmaarrangementer. Det kan også bruges til at fejre jubilæer, fester, fødselsdage og andre særlige lejligheder med familie og venner.

 

Las Colinas Golf Klubhus - Casa ClubDette er det perfekte sted at fejre begivenheder, mærkedage og gruppe frokoster eller middage. En bygning opført i Middelhavs-stil i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club, med udsigt over søen ved hul 18.

Den store terrasse, der åbner ud mod golfbanen, giver et fantastisk samlingssted og gør enhver begivenhed mindeværdig. Udsmykningen er udlånt af Pepe Leal, en af de førende spanske indretningsarkitekter, hvis arbejde er regelmæssigt fremvist på Casa Decor.

Klubhuset huser UNIK Cafe, som kan tilgås via en attraktiv gårdhave. Det har en privat spisestue, der ligeledes udlejes.

 

Las Colinas Beach ClubLas Colinas Beach Club, en privat, aflukket fristed på strandpromenaden ved La Glea stranden, i Campoamor.

Det er kun et par minutter fra Las Colinas Golf & Country Club. Et smukt sted at fejre gruppe eller firmaarrangementer på varme sommeraftener.