Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Restauranter

Restauranter på Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club tilbyder et indbydende udvalg af spisesteder. Disse faciliteter er placeret i klubhuset, en stor bygning på imponerende 1500m2 opført i middelhavsstil, kun få skridt væk fra tees ved hul 1 og 10, greens ved hul 9 og 18, samt træningsfaciliteter, og med en storslået udsigt over søen ved hul 18 .

I dette centrale beliggende sted, kan kunderne nyde sofistikerede internationale retter på UNIK CAFÉ eller det fremragende japanske køkken på Enso Sushibar. Terrasserne for begge restauranter er populære blandt beboere og besøgende, hvor du kan nyde en afslappende drink efter en behagelig runde golf, spise frokost i det fri under varmen fra Middelhavets sol eller se den live underholdning i gode venners selskab på hyggelige sommernætter.

UNiK CAFÉ

UNIK CAFÉ ligger i klubhuset. Her serveres god mad, der er designet til at tilfredsstille de forskellige smagsløg fra en international kundekreds. Retterne, som er enkle, er baseret på top kvalitets råvarer, genopfinder klassiske retter ved at tilføje et strejf af balanceret kreativitet.

Både beboerne på Las Colinas Golf & Country Club og besøgende, uanset om de er golfspillere eller ej, er velkommen til at nyde en bred vifte af kulinariske lækkerier i en unik atmosfære i løbet af dagen. Om morgenen serverer vi et udvalg af spansk og international morgenmad for at øge dit energiniveau og give en afslappende start på dagen.

Restauranten udsmykning kommer fra den førende spanske indretningsarkitekt, Pepe Leal, hvis design jævnligt fremvises i Casa Decor.

Unik CAFÉ åbner op til det fri gennem sine storslåede udendørs terrasser med udsigt over søen på hul 18 på Las Colinas golfbane. For særlige fester, har det også en privat spisestue med plads til 30 personer.

Enso Sushibar på Las Colinas

Enso Sushibar tilbyder kunderne den elegance, harmoni og enkelhed, der kendetegner det japanske køkken, i hænderne på erfarne kokke, med opmærksomhed på alle detaljerne i de retter, de serverer.

En kulinarisk oplevelse, der overholder traditionerne i det japanske køkken og er omhyggelige i deres behandling af råvarerne; sikrer sig at den er nærende, rig på vitaminer og sporingsstoffer, lav på kalorier og fedtindhold, fri for unødvendige komplikationer, men altid af højeste kvalitet.

Sushi på Enso er en virkelig enestående oplevelse, ikke kun på grund af den brede vifte af sashimi og sushi af høj kvalitet der serveres, men også på grund af barens flotte indretning, med en fantastisk udsigt over Las Colinas golfbane. Om sommeren, er der en enestående og betagende udsigt over Middelhavet, når det flytter til Las Colinas Beach Club.

Nyd en golf og sushi oplevelse takket være fusionen af Enso Sushibar og Las Colinas Golf & Country Club.