Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Individuelle Villaer

Byggegrunde og Individuelle Villaer

Las Colinas Golf Clubhouse - Casa Club

Las Colinas tilbyder et eksklusivt udvalg af byggegrunde til villaer. Alle grundende er beliggende på unikke placeringer på Las Colinas Golf & Country Club. Vi hjælper dig med at tilse de tilgængelige muligheder og vælge den grund, der passer dig bedst med hensyn til udsigt, grundstørrelse, orientering og privatliv.

Hvad kunne være bedre end at beslutte præcis, hvor du ønsker at leve, og hvordan du ønsker at nyde en unik tilværelse i en verden helt for sig selv?

Boligområdet Tomillo

Boligområdet Tomillo er flot beliggende tæt på alle faciliteter så som supermarked, klubhus, tennisbaner, fitnesscenter, restauranter, driving range og 1. tee.

Boligområdet består af 11 grunde som varierer fra 1.000 m2 til 1.680 m2. Her kan men få bygget sin individuelt designede bolig fra 197 m2 til 330 m2.

Nedenfor kan du downloade vores brochure (Engelsk)

Download PDF

Boligområdet Palmera

Las Colinas Golf & Country Club byder her på et eksklusivt udvalg af fem grunde til salg (3 af 5 byggegrunde er solgt), til villaer i Palmera Boligområdet. Grundarealet på hver af de fem grunde varierer mellem 2.900 til 4.600 m2, hvilket betyder, at størrelsen af den bolig der kan bygges spænder fra 299 op til næsten 474m2. Boligområdet Palmera er beliggende på en fantastisk placering, i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club, med enestående udsigt over golfbanen.

Download PDF

Boligområdet Olivo

I dette boligområde findes et flot udvalg af 14 fantastiske bygge grunde (8 af 14 er solgt). Olivo boligområdet giver muligheden for at bygge sin egen personlige, fritliggende individuelle villa. Størrelsen af grundende der er sat til salg spænder fra 1.260 til 2.900 m2, med  muligheden for et bebygget areal fra 229 op til 529 m2. Olivo boligområdet er beliggende i hjertet af Golf & Country Club, omgivet af golfbanen og af en enestående udsigt.

Download PDF

Boligområdet Adelfa

Som opfølgning på de succesfulde boligområder Palmera og Olivo, har Las Colinas Golf & Country Club lanceret boligområdet Adelfa, med bygge grunde hvor der kan bygges individuelt designet villaer. Området er godt beliggende centralt på Las Colinas Golf & Country Club. Adelfa boligområdet består af 32 grunde, der spænder fra 1.227 til 1.801 m2, hvilket giver mulig for at bygge boliger fra 229 op til 335 m2. Alle byggegrundende er sydvendt og har fantastisk udsigt.

Download PDF (Adelfa I og II)

Download PDF Adelfa III