Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club
Oops...
Slider with alias golf_revslider not found.

Las Colinas Golfbane

Golbanen

Las Colinas Golfbane - Drivingrange

Las Colinas Golf & Country Club har en golfbane i verdensklasse af en høj kvalitet, designet til at tiltrække internationale turneringer fra den øverste hylde. Denne bane er gearet til både amatører og professionelle.

Golfbanen strækker sig over dalen mellem bjergene, tilpasser sig det kuperede terræn og falder naturligt i et med landskabet.

Bredden af fairways, designet af de omfattende kuperede greens, og de mange tees på hvert hul giver banen stor alsidighed og betyder, at den er egnet til professionelle turneringer, samtidig med den tilbyder enhver amatør spiller et behageligt, underholdende og overkommeligt spil.

Arkitekten

Cabell B. Robinson - Arkitet for Las Colinas GolfbaneCabell B. Robinson

Golfbanen er designet af den berømte nordamerikanske landskabsarkitekt, Cabell B. Robinson, designeren af internationalt anerkendte golfbaner såsom La Reserva i Sotogrande, Finca Cortesin på Costa del Sol, Praia d’El Rey i Portugal og Royal Golf d’Evian i Frankrig.

Som Cabell selv har udtrykt det: “mit endelige mål som landskabsarkitekt er at få banen til at udgøre en integreret del af det eksisterende landskab … En unik egenskab ved denne bane er, at den kører gennem en dal, mellem bakker høje nok til at give den privatliv og isolere den fra omkringliggende område. “