Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Livsstil

Unikke Oplevelser

Las Colinas Golf & Country Club har udvalgt en række unikke oplevelser for sine beboere, som alle medlemmer af familien kan nyde.

Her kan du udforske et spændende udvalg af oplevelser i området, ud over den brede vifte af aktiviteter, de allerede tilbyder på komplekset. Las Colinas Golf & Country Club har forhandlet rabat priser med de bedste aktører i branchen, specielt til beboere og ejere på Las Colinas.

Du kan tage på en betagende ballon tur over de smukke landskaber i Alicante og Murcia, opleve hemmelighederne bag, og aromaen fra vinene til vinsmagning, nyde en fascinerende rundvisning i historiske byer som Cartagena eller deltage i et dykkerkursus. Det er blot nogle af de aktiviteter, Las Colinas har forberedt specielt til dig.

Udforsk de Spanske kyster

Vinsmagning

Las Colinas Golf & Country Club har valgt vingården Casa Sicilia som samarbejdspartner, for give vinelskere mulighed for at opleve vinfremstilling efter traditionelle de traditionelle metoder anvendt ved Middelhavet. Det gælder lige fra beskæringsprocessen, til aldring i tønderne og aftapning af vinen.

Casa Silicia tilbyder flere forskellige programmer, herunder guidede ture og vinsmagning. Desuden tilbyder deres restaurant en række nøje udvalgte menuer, så du kan nyde middelhavsretter sammen med den perfekte vin til lejligheden.

Prøv en spændende oplevelse med Las Colinas Golf & Country Club med en speciel rabat på 10%.