Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club
Oops...
Slider with alias sport_revslider not found.

Sports Faciliteter

Sport og aktiviteter på Las Colinas

Foruden en førsteklasses 18 hullers golfbane, byder Las Colinas Golf & Country Club også på tennis- og paddle tennis baner, et fitnesscenter og en rute på 3 km til en naturskøn gåtur. Alle faciliteter er i nærheden af klubhuset og er omgivet af et enestående miljø.

I nærheden af Las Colinas resortet, er der derudover mere end 20 golfbaner inden for en times kørsel og en række lystbådehavne.

Tennis og Paddle tennis

Tennis og Paddle tennis på Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas har tennis- og paddle faciliteter nær klubhuset:

  • 2 grus tennisbaner.
  • 1 paddle tennisbane.
  • 1 kunstgræs tennisbane.

Desuden er der en tennis og paddle tennis skole for alle aldre, med specialiserede trænere der både kan introducere dig til sporten eller hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Du kan bestille din egen personlige undervisning eller gruppeundervisning på +34 965 32 40 04.

Fitnesscenter

Fitnesscenter - Las Colinas Golf & Country Club

Hold dig i form i fitnesscentret

Centret er strategisk placeret i nærheden af klubhuset og de andre sportsfaciliteter.

Det er en flot og moderne træningshal med glasfacade omgivet af natur med state-of-the-art apparater: to løbebånd, en spinning maskine og tre motionscykler. Herudover mavebænke, to multi-gym maskiner, en træningsbænk og håndvægte.

Fitnesscentret er udstyret med alt hvad du behøver for at komme i form, med udsigt over tennis- og padle baner, legeplads og de naturlige omgivelser på Las Colinas Golf & Country Club.

Vand- og sejlsport

Blot et par minutter fra Las Colinas er der en strækning på 16 km middelhavskyst, med klipper omgivet af klart vand og sandstrande, såsom La Zenia, Cabo Roig og Campoamor. Beboere og husejere på Las Colinas Golf & Country Club kan også nyde en eksklusiv oase på strandpromenaden: Las Colinas Beach Club.

Hvert år tildeles strandede på Orihuela Costa blå flag, da de er i overensstemmelse med EU miljøregler. Det brede udvalg af strande er suppleret med de mange marinaer i området, såsom Cabo Roig Marina, Campoamor Sejlklub, Villa de San Pedro og Torre de la Horadada lystbådehavne. De rolige farvande og blide Levante briser er ideelle til sejlads, windsurfing, kanosejlads og vandski.

Mar Menor er kun få kilometer fra Las Colinas Golf & Country Club. Det er den største saltvands lagune i Europa, adskilt af en lang sandbanke fra Middelhavet, som holder farvandende rolige.

Mar Menor er uovertruffen til at øve sejlads og anden vandsport hele året rundt i Europa.