Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

Masterplan

Klubhuset

Klubhuset til golfbanen på Las Colinas Golf & Country Club.

Las Colinas Golf Klubhus - Casa Club

Mini Market

Las Colinas Mini Market fungerer som et lokalt supermarked og har til formål at dække de basale daglige behov for beboerne på Las Colinas Golf Resort. Her kan du købe fødevarer, rengøring og personlig pleje. Derudover finder du også mælkeprodukter, sodavand, is, likør, frugt og grøntsager, kød og pålæg, samt mere. Du kan bestille ferske varer og køber du for mere en 60€ leveres varerne på din bopæl. Enkelt og let!

Read more
Las Colinas Mini Market - Dagligvare handel

Indkørsel til Las Colinas

Dette er den eneste adgangsvej til Las Colinas Golf & Country Club. Indgangen er bevogtet med 24 timers sikkerhed. Indgange til resortet ligger 6 km fra CV-941 vejen.

Boligområdet Enebro

Enebro Boligområdet er beliggende i hjertet af den af bebyggelserne på øen i centrum af resortet, som er omgivet af golfbanen. Enebro boligerne blender godt ind i de naturlige omgivelser, med en fantastisk udsigt over golfbanen og mod kysten. 3 forskellige typer af 3 og 4 værelses villaer er tilgængelige i dette boligområde; Abubilla, Milano og Mirlo.

Read more
Abubilla Villa - Bolig i Spanien - Las Colinas Golf Resort

Boligområdet Acacia

Acacia er beliggende kun ca. 1 km. fra klubhuset, supermarkedet, sports faciliteterne og restauranterne i centrum af det eksklusive og naturskønne Las Colinas Golf & Country Club. Boligområdet består af lejligheder med fantastisk udsigt og flot og højt beliggende individuelle villaer. Såvel lejlighederne som villaerne repræsenterer den kvalitet og det moderne design som kendetegner boliger på Las Colinas. Villa kvarteret udmærker sig ved flere forskellige individuelle villa typer.

Read more

Boligområdet Tipuana

I Tipuana Boligområdet er blevet lagt særlig vægt på samspillet med naturen, og at give villaerne privatliv og god udsigt mod skoven og Middelhavet. Tilkørselsvejene til villaerne passer ind i det naturlige miljø. Den oprindelige beplantning og træer bevares, hvor det er muligt og hjemmehørende arter vil blive plantet og være med til at øge den naturlige skønhed af landskabet.

Read more
Ruiseñor Villa - Tipuana Bolig - Las Colinas

Boligområdet Encina

Udover 48 to og tre værelses lejligheder, omfatter Encina Boligområdet en række Perdiz dobbelthuse, som blev godt modtaget af vores af køberne. Efter succesen med den indledende salgsfase (18 Perdiz villaer blev leveret i 2010), startede byggeriet af 8 supplerende, som blev solgt med det samme og afleveret til ejerne i løbet af sommeren 2012.

Villa Perdiz, Encina - Las Colinas Golf

Boligområdet Roble

Roble Boligområdet består af 12 Abejaruco dobbelthuse med et grønt fællesområde og swimmingpool. De fleste vender mod golfbanen. Hver bolig har tre soveværelser, flere terrasser og verandaer, en privat have, der dækker et areal på op til 500m2, samt to parkeringspladser. Det omtrentlige areal af boligerne er 135m2. Roble Boligområdet blev leveret i slutningen af 2010.

Boligområdet Roble - Las Colinas Golf Villa

Boligområdet Jacaranda

Boligerne i Jacaranda Boligområdet blev afleveret i slutningen af 2010. Boligområdet består af i alt 14 boliger. Herunder 10 Abejaruco dobbelthuse og 4 Malvasia villaer. Malvasia villaerne har fire soveværelser, store terrasser og to parkeringspladser. De dækker et eksternt bruttoareal på omkring 190m2, fordelt over to etager, og har egen private have.

Villa Abejaruco - Las Colinas Bolig i Spanien

Boligområdet Palmito

Beliggende i det centrale område af Las Colinas resortet, med storslået udsigt over golfbanen og ud til middelhavsskov, er dette et af de mest eksklusive boligområder og omfatter kun 6 villaer. De deler et grønt fællesområde og swimmingpool.

Villa Malvasia - Las Colinas

Boligområdet Madroño

Boligområdet Madroño består foreløbig af 19 villaer beliggende i første og anden række til hul nr. 4 på Las Colinas Golf & Country Club. Der er flere forskellig boligtyper.

Boligområdet Adelfa

Boligområdet Adelfa består af 32 grunde med sydvestvendt beliggenhed og fantastisk udsigt til Middelhavet, golfbanen, søer og de smukke omgivelser. Adelfa grundende sælges med mulighed for at være medbestemmende i designet af sin egen villa.

Boligområdet Limonero

Boligområdet Limonero er beliggende med flot udsigt langs hul nr. 5 og 6 og består af 18 boliger. Med udsigt til såvel Middelhavet, golfbanen, sø og den smukke natur er der også her tale om en særdeles attraktiv beliggenhed. Boligerne bygges af det velkendte byggeselskab "Marjal" som sikrer en meget høj kvalitet.

Tennis og Paddle tennins baner.

Las Colinas Golf og Country Club tilbyder masser af aktivter herunder også tennis og paddle tennis baner. Beliggende tæt på klubhuset i meget naturskønne omgivelser gør bare oplevelse af fysisk aktivitet endnu bedre.

Fitness

Las Colinas Golf & Country Club tilbyder også muligheden for at holde formen i orden i det veludstyrede fitnesscenter beliggende ved siden af tennisbanerne og klubhuset. Ingen undskyldning for at springe træningen over.....

Boligområdet Palmera

Boligområdet Palmera består af 5 meget store grunde og er fantastisk beliggende i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club med udsigt til Middelhavet, golfbanen, søer og den smukke natur. Grundstørrelserne ligger på 3.200 til 4.600 kvm!

Las Colinas Golfbane

Olivo

Olivo boligområdet består af 14 individuelt designede villaer beliggende i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club og de fleste af grundene har flot udsigt til såvel Middelhavet som golfbanen.

Lavanda

Lavanda boligområdet består af 18 eksklusive villa på grunde fra 855 kvm. til 1.422 kvm.
Til villaerne tilhører privat swimmingpool på 3,5 * 9 meter. fra boligen og terrassen er der en flot udsigt over de omkringliggende områder og pinje skoven.

Mandarino

Efter at kunne melde udsolgt af villaerne i urbanisationerne “Tipuana” og “Naranjos”, har Geosem nu lanceret 3. generation af deres særdeles populære villaer i den nye urbanisation Madarino til særdeles konkurrencedygtige priser.

Med et bebygget areal fra 132 kvm til 160 kvm og med mulighed for at tilvælge kælder og/eller tagterrasse passer disse villaer til manges ønsker og drømme om en luksusvilla i Spanien.

Acacia III

Succesen for Acacia urbanisationerne fortsætter. Acacia III, som ligger i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club blot 700 m fra klubhuset, består i fase 1 af 8 villaer.