Mediter Real Estate | Official Agent of Las Colinas Golf & Country Club

International Falkeskole

Den Internationale Falkeskole på Las Colinas inviterer dig til at opleve den unikke følelse af at flyve med rovfugle i de smukke middelhavsskove. Du behøver ikke at være ekspert eller endda en fugleentusiast. Enhver, der ønsker at deltage, kan prøve oplevelsen af at flyve en brunskuldret våge, en art der er kendt for sin omgængelig karakter, for første gang, eller andre rovfugle på skolen.

En af vores specialiserede instruktører vil ledsage dig og give dig de nødvendige retningslinjer og støtte under din tur med fuglen gennem skoven. Du kan flyve en dresseret fugl på egen hånd eller ledsaget af venner eller familie.

Du kan opleve meget specielle øjeblikke på vores skole, såsom at bære en rovfugl på din læderhandsken på din arm eller se fuglen adlyde dit kald og flyve lige tilbage til din næve.

Glem ikke at bære passende udendørs fodtøj til lejligheden og husk at medbringe et kamera. Alle andre nødvendiger for aktiviteten; læderhandsker, fugletasker etc. vil blive leveret af Las Colinas personalet.